Huiskamer gezocht voor band

,,We willen heel graag spelen op zondagmiddag 20 november tijdens het Walk-In concert, als we maar een mooi plekje kunnen vinden”, zo reageerde Harald Kippersluis, bassist van Tha Bonerz, toen hij weer werd gevraagd voor de vijfde editie van dit jaarlijkse muziekfestijn in Akersloot.

Tha Bonerz, met daarin naast Harald ook de gebroeders Tom en Fred Buur, zijn als sinds 2012 een vast geluid in de Akersloter huiskamers. Harald: ,,Eerst woonde Fred op het centraal gelegen Wilhelminaplein en werd het meubilair deze zondagmiddag gewoon even aan de kant geschoven. Maar Toen Fred ging verhuizen moesten we uitwijken naar het huis van Tom aan het Pinksterbloempad. Veel verder gelegen van de Storey Club en eigenlijk te klein om de grote stroom publiek behoorlijk aan te kunnen. Daarom willen we ook nu weer graag van de partij zijn mits er een iets ruimere huiskamer voor ons beschikbaar is. Dus vandaar deze oproep!”

Het programma van Walk-In 2016 krijgt al aardig vorm. Zo spelen de Bikkels weer op hun stekkie aan de Julianaweg en is de band met de toepasselijke naam Indahouse te beluisteren aan de Boschweg naast de tennisbaan. Jenny ‘Sings’ dit jaar weer in Bloomers Cottage aan de Buurtweg en zijn The Visitors (Hoocamp) en Nevertheless (Veldbloemenlaan) met zangeres Miranda Hageman hun repertoire alvast aan het afstemmen op huiskamerniveau. Terug van weggeweest speelt ‘Het Mag Geen Naam Hebben’ in de woonkamer van broer Hannes aan de Koningsweg en Left Behind in het huis van Pum aan het Wilhelminaplein. Verder zijn er dit jaar ook een paar nieuwe deelnemers: Hansie Hansie met hits van Froger tot Johny Cash in de Hoocamp en de Indian Summer Countryband van gloednieuwe Akersloter Erwin Kollaard (Koningsweg) hebben zich spontaan aangemeld voor een heuse Walk-In première. En er is nog meer te beluisteren in het dorp op zondag 20 november vanaf 13.30 uur, waaronder ook Tha Bonerz, als er zich tenminste iemand meldt via 06 53353232 met een plek voor de band.