Honderden wandelaars aan start avondvierdaagse

Op 18, 19, 20 en 21 april wordt de 56ste Avondvierdaagse in Uitgeest gelopen. Start en finish zijn alle dagen bij de speeltuin aan de Middelweg 108-110. Met natuurlijk op de vrijdag de feestelijke binnenkomst op het sfeervolle Reghthuysplein aan de Kerkbuurt, De Harmonie zorgt voor gezellige muziek, waarna iedereen doorloopt naar de speeltuin om de verdiende medaille op te halen.
Tijdens de routes komen de wandelaars langs de mooiste en verborgen plekjes van Uitgeest. Op dit sportieve evenement is gezelligheid troef, kinderen, ouders, grootouders, iedereen komt elkaar weer tegen. Op de eerste dag speelt bij de finish de Uitgeester dixiband “The Upmates”. Kinderen tot en met basisschool groep 5 lopen elke dag een route van 5 kilometer, door het dorp. Zij starten om 18.00 uur.
Kinderen van groep 6 tot en met 8 en ouder en volwassenen vertrekken om 18.15 uur en lopen elke dag 10 kilometer. Hun routes gaan ook door de buitengebieden. Een grote groep vrijwilligers zoals verkeersregelaars, stempelaars, mee fietsers, eindlopers en een klein vast organisatieteam zullen zorgen voor weer een leuke en veilige wandelvierdaagse. De Avondvierdaagse is te volgen via de facebookpagina van speeltuin Kindervreugd en via www.avondvierdaagse.speeltuinuitgeest.nl.