Gratis wekelijkse gymles voor bovenbouw basisonderwijs

Castricum – Kinderen die in Castricum wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten, kunnen tot aan de kerstvakantie meedoen met de gratis sportfitlessen van Team Sportservice Kennemerland. Tijdens deze lessen leren de kinderen spelenderwijs over een gezonde leefstijl en gezond gewicht.

De sportlessen wordt vanaf donderdag 29 september elf weken lang (uitgezonderd de herfstvakantie) op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven. Dat gebeurt in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3. Onder begeleiding van de buurtsportcoach gaan de kinderen lekker sporten. Plezier maken staat tijdens de lessen centraal. Daarnaast leren ze spelenderwijs over een gezonde leefstijl. Aan bod komen bijvoorbeeld bootcamp, balsport en leerzame spellen met thema’s als gezonde voeding, water drinken en het belang van voldoende bewegen. Een extra gymles, dat wilt toch ieder kind!

Aanmelden

Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland voor meer informatie en inschrijven voor sportfit. De lessen zijn helemaal gratis. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker (wdekker@teamsportservice.nl / 0251 254740). De gemeente Castricum vindt de gezondheid van haar inwoners zeer belangrijk, vandaar dat zij de buurtsportcoach financiert. (Foto: team Sportservice Kennemerland)