Gratis sporten in de voorjaarsvakantie

Castricum/ Heemskerk – Wie zin heeft om gratis te sporten in de voorjaarsvakantie met Team Sportservice Kennemerland en in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan meedoen aan één of meer van de gratis activiteiten. Inschrijven: www.teamsportservice.nl/kennemerland.

De vakantieactiviteiten beginnen met twee sportinstuiven voor de groepen 1 t/m 8. Deze vinden plaats op maandag 17 februari in sporthal de Enterij in Limmen. Er is onder andere touwzwaaien, schommelen, klimmen, voetballen, jongleren en nog veel meer.

Dinsdag 18 februari zijn er mega sportinstuiven in de Waterakkers in Heemskerk. Twee uur sporten in de ochtend voor groep 3 t/m 8. Kinderen kunnen onder andere over de stormbaan, touwzwaaien, trampoline springen, jongleren en er is een voetbalclinic van ADO’20. In de middag is er een mega kleuterinstuif met grote stormbaan, schommels, klimbanen, zwaaitouwen en ook nu een voetbalclinic van ADO’20.

Op woensdag 19 februari kunnen kinderen van 2 en 3 jaar samen met een ouder (of andere volwassene) meedoen aan peutergym in sporthal de Velst in Heemskerk. Onder leiding van de gymleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland en sportvereniging TOSS kunnen de peuters springen, klimmen, rollen, rennen en spelen met de bal. Tot slot is er de activiteit mini multigames voor de groepen 3 t/m 8 op woensdag 19 februari in de Velst. Er worden verschillende wedstrijdjes op kleine veldjes gespeeld, zoals knotshockey en trefbal.

Inschrijven, tijden en overige informatie: www.teamsportservice.nl/kennemerland. (Foto: aangeleverd)