Gratis proefles ‘Dans vanuit je hart’

Castricum – Op zaterdag 2 juli kun je meedoen met de gratis proefles ‘Dans vanuit je hart’ onder leiding van Margreet Rodenburg. Deze danslessen zijn voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar. Op zaterdag 9 juli mogen ook de ouders gratis meedoen.

Vanaf zaterdag 10 september gaat Margreet Rodenburg (Lifecoaching en Dans) een reeks danslessen geven waarbij geen pasjes aangeleerd worden. Deze unieke manier van dansen is heel laagdrempelig. Kinderen worden meegenomen door de muziek en door het enthousiasme van de juf. Margreet is jarenlang groepsleerkracht in het basisonderwijs geweest. Dat merk je aan de rust die ze weet te brengen in de groep.

Voor haar danslessen haalt ze als ‘lifecoach outdoor’ veel inspiratie uit de natuur. De ervaring leert dat kinderen bij het dansen vanuit het hart een betere concentratie krijgen en zich op een speelse manier leren uiten. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en gaan vrijer bewegen. De creativiteit stroomt! Bij Forte Kinderopvang in Castricum hebben vele kinderen al met groot enthousiasme mee gedanst. Daar geeft Margreet al ruim twee jaar dansworkshops.

Aanmelden

Wil je meedoen? Geef je dan op via www.noordhollandactief.nl of bezoek eerst www.margreetrodenburg.nl/dans voor meer informatie. De gratis proeflessen vinden plaats in de gymzaal aan de Eerste Groenelaan 62. (Foto: aangeleverd)