Gratis beweeglessen voor kinderen uit bovenbouw

Castricum – Van jongs af aan veel bewegen is ontzettend belangrijk. De leus luidt niet voor niets; jong geleerd is oud gedaan. Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland na schooltijd eens per week Sportfit gaat organiseren. Dit is een gratis beweegles voor basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 in de gemeente Castricum Een extra gymles, dat wilt toch ieder kind?

Sportfit is een beweegles waar kinderen wekelijks verschillende sporten en spellen kunnen beoefenen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen erachter komen welke sport zij leuk vinden. Plezier en samenwerken staan tijdens de lessen centraal. Er is op spelenderwijs ook aandacht voor een gezonde leefstijl. De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3. De eerste sportfitles is op donderdag 3 november. Tot aan de kerstvakantie wordt les gegeven onder begeleiding van de buurtsportcoach.

Aanmelden

Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland voor meer informatie en inschrijven voor Sportfit. De lessen zijn helemaal gratis. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via wdekker@teamsportservice.nl of 0251 254740. De gemeente Castricum vindt de gezondheid van haar inwoners zeer belangrijk, vandaar dat zij de buurtsportcoach financiert. (Foto: Team Sportservice Kennemerland)