Gouden Dagen op bezoek bij het Putje van Heiloo

Castricum – Wat wilt u graag een keer doen? Waar wilt u graag een keer naar toe? Gouden Dagen vervult wensen voor ouderen. Alle ouderen die woonachtig zijn in Castricum mogen hun wens in een wensboom van Gouden Dagen ophangen. De wensbomen staan op de locaties De Boogaert (Boogaert 37)  en De Santmark (De Santmark 1) van ViVa! Zorggroep. Zodra een wens in vervulling gaat, zal een vrijwilligster van Gouden Dagen contact met u opnemen.

De heer Martens wilde dolgraag nog een keer naar het Putje van Heiloo. Trix, vrijwilligster van Gouden Dagen Castricum, ging vrijdag 1 juli met hem mee. Het was prachtig weer om rond te lopen en ook van het landgoed te genieten. Er werd uiteraard ook tijd genomen om even met een drankje op het terras te zitten. Aan het eind van de dag werd de heer Martens weer thuis gebracht.

Heeft u een wens maar bent u niet in de gelegenheid om naar De Santmark of De Boogaert te komen? Neem contact op met Jolanda van Dam (j.vandam@vivazorggroep.nl / 06 22913188 op maandag, dinsdag of donderdag). (Foto: aangeleverd)