Gouden Dagen deelt kerstballen uit

Castricum – Gouden Dagen heeft met behulp van vrijwilligers 1500 kerstballen mogen uitdelen aan de bewoners van ViVa! Zorggroep. De kerstbal werd gevuld met een bonbon en de boodschap dat ouderen niet vergeten worden in deze bizarre tijd.

ViVa! Zorggroep is vanaf het eerste uur aangesloten bij Gouden Dagen, het landelijke goede doel voor ouderen. Door het organiseren van tal van activiteiten en het vervullen van wensen, worden ouderen even helemaal uit de sleur van alledag gehaald. Gouden Dagen zorgt niet alleen voor een ‘gouden dag’, maar brengt ouderen ook bij elkaar om zo de eenzaamheid onder deze doelgroep te verminderen.

Helaas heeft ook Gouden Dagen de afgelopen periode al haar activiteiten vanwege COVID-19 moeten staken. Om de bewoners een hart onder de riem te steken kwam Jolanda van Dam, coördinator Gouden Dagen van ViVa! Zorggroep, op het idee van de gevulde kerstbal. Deze zijn inmiddels naar alle locaties gebracht. De locaties mogen zelf bepalen op welke manier de kerstballen aan de bewoners worden uitgedeeld. ,,Wij kunnen alleen maar hopen dat we in 2021 de draad weer kunnen oppakken en voor alle ouderen veel ‘gouden’ momenten mogen organiseren”, aldus Jolanda van Dam namens de organisatie.