Gouden dagen

Castricum – Gouden Dagen is het landelijke goede doel voor ouderen. Door het vervullen van wensen wil Gouden Dagen deze doelgroep een leuke dag bezorgen. Op de locaties De Boogaert en De Santmark van ViVa! Zorggroep staan wensbomen. Hierin kunnen alle ouderen die woonachtig zijn in Castricum hun wens ophangen.

Daarnaast organiseert Gouden Dagen voor alle ouderen die zelfstandig wonen ‘De Vip-tafel’. Met De Vip-tafel nodigen we ouderen uit om een optreden in De Boogaert of in De Santmark bij te komen wonen. Bij binnenkomst worden zij ontvangen door een vrijwilliger van Gouden Dagen en naar de zogenaamde ‘Vip-tafel’ gebracht waar ze van het optreden kunnen genieten. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.

Op zondag 1 maart staat de ‘Vip-tafel’ in De Boogaert waar het Shantykoor Nortada gaat optreden van 14.30 – 16.00 uur. Bijwonen van dit concert kan via opgave bij Jolanda van Dam via telefoonnummer 088-9957253 of via de mail j.vandam@vivazorggroep.nl.

Gouden Dagen zoekt vrijwilligers. Geïnteresseerden die het leuk vinden om voor ouderen wensen te vervullen, met ze een dagje op stap te gaan of te helpen bij een optreden kunnen contact opnemen met Jolanda van Dam via bovenstaand telefoonnummer of mailadres.

(Foto: Pixabay)