Goedheiligman op bezoek bij Kindervreugd

Op zaterdag 19 november brengt de Sint weer een bezoek aan speeltuin Kindervreugd. Samen met zijn pieten komt hij langs in het clubgebouw van de vereniging aan de Middelweg 108-110. Het feest begint om 9.45 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur.
Het wordt een drukke ochtend voor de kindervriend. Naast alle spelletjes die worden gespeeld roept hij de kinderen namelijk een voor een naar voren voor een gezellig gesprekje. Want wat is er het afgelopen jaar toch weer veel gebeurd. Kinderen hebben hun zwemdiploma gehaald, kregen een broertje of zusje of zijn voor het eerst met het vliegtuig op vakantie geweest. Allemaal verhalen waar de goedheiligman uitgebreid de tijd voor neemt. Uiteraard wordt er ook lekker gedanst, gezongen en gelachen. Na afloop krijgt iedereen een cadeautje mee naar huis.
Vooraf inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij het Kindervreugd Sinterklaasfeest aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk van donderdag 10 tot donderdag 17 november 17.00 uur.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.