Goed Contact Wandelexpeditie (coronaproof)

Bakkum – We mogen de wei in! Achter onze beeldschermen vandaan en eropuit trekken. Laten we gaan! Aanstaande vrijdag gaat Goed Contact op expeditie door het Oerij. Sportief en luchtig netwerken en bijpraten met ondernemende vrouwen uit de regio. De deelneemsters wandelen in tweetallen. Op anderhalve meter. Dat spreekt inmiddels vanzelf.

Ieder krijgt een kleine knapzak mee voor wat extra energie onderweg en een paar vrolijke opdrachten voor het idee van gezamenlijkheid. Wie zin heeft in een fikse wandeling kan zich opgeven voor de 10 kilometer (start om 15.00 uur). Deelneemsters die wat minder lang onderweg willen zijn, kunnen kiezen voor de route van 5 kilometer (start om 16.00 uur).

Deze wandelingen starten vanaf Huize Koningsbosch in Bakkum, waar Saskia Geraeds de deelneemsters om 18.15 uur weer verwelkomt met een drankje en de aanwezigen vrij snel ook weer uitzwaait. Want zo is de expeditie geheel coronaproof. Via www.goed-contact.nl/evenementen kan men zich aanmelden. Daarbij dient de gewenste afstand te worden vermeld. Stichting Goed Contact is een professioneel en zakelijk netwerk voor vrouwen in de BUCH-gemeenten en omstreken, gericht op ondernemersvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.