Geslaagde Rabobank AZ clinic bij FC Castricum

Sportpark ‘Noord-End’ stond woensdagmiddag 20 maart in het teken van de Rabobank AZ clinic. De jeugd tot en met Onder 13 en het meidenelftal Onder 15 van FC Castricum werden door Rabobank de mogelijkheid geboden om een echte AZ-training te volgen.
De ruim 160 aanwezige jeugdleden trainden deze middag onder begeleiding van vier AZ-trainers en vier trainers van FC Castricum. De middag was in tweeën gedeeld, waarbij de Mini’s en de jeugd tot en met Onder 10 in het eerste deel in actie kwamen. In het tweede deel werd de oudere jeugd onderworpen aan de trainingsonderdelen.
Na een professionele warming-up werden onder het toeziend oog van AZ-spelers Sam Aarts, Joris Kramer en Rens van der Wacht zes trainingsonderdelen afgewerkt door de enthousiaste jeugdleden van FC Castricum. De zes onderdelen, waaronder punten schieten in een opblaasbaar Rabobank doel, stonden allen opgesteld op het hoofdveld.
Rabobank, die deze middag mede mogelijk maakte, was goed vertegenwoordigd. Bij de Rabobank camper was er voor de aanwezigen bijvoorbeeld de mogelijkheid om een AZ rekening te openen.
Uiteraard ontbraken de AZ-mascottes niet op deze middag. Menigeen ging op de foto met Herry en Berry. De gezellige en sportieve middag werd afgesloten onder het genot van een ijsje en als aandenken ontving iedereen een certificaat en een goodiebag van AZ en Rabobank. (Foto: aangeleverd)