Funvolley en smashbal in De Bloemen

Castricum – Op woensdag 23 oktober verzorgt volleybalvereniging Croonenburg een funvolleybalclinic voor de jeugd van 2,5 – 6 jaar en een smashbalclinic voor de kinderen van 7 tot 12 jaar. Ook deze keer organiseert Croonenburg de clinics in nauwe samenwerking met Sportservice Kennemerland. De clinics worden gehouden in Sporthal De Bloemen. Deelname is gratis.

Funvolleybal en beweegprogramma
Goed leren bewegen is heel belangrijk en ontzettend leuk. Daarom biedt Croonenburg voor deze leeftijdsgroep speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het Nijntje Beweegdiploma kunnen behalen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een toegankelijke en speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop. De beweeglessen worden gegeven door een gecertificeerde trainer.

De funvolleyclinic is van 10.00 tot 11.00 uur in Sporthal De Bloemen. Na afloop kunnen belangstellende ouders extra uitleg krijgen over het Nijntje beweegprogramma. Trainer Peter Liefting staat ze graag te woord.

Smashbal is veel bewegen en smashen
Het logische vervolg op funvolley is smashbal. De deelnemers aan de smashbalclinic leren meteen de bal hard te smashen. Jongens, maar ook meisjes, vinden dat toch het meest spectaculaire ding van het volleybal. De clinic speelt daar op in. En er wordt veel bewogen en plezier gemaakt. De smashbalclinic vindt plaats in de grote zaal van de sporthal. Ze starten om 10.00 uur en het duurt tot 12.00 uur. Het ene uur gaat men smashballen en het andere uur sporten met de medewerkers van Sportservice. Informatie: www./jouw.teamsportservice.nl/kennemerland/.  (Foto: aangeleverd)