Forento speelt ‘Visite voor de Sint’

Regio – Forento leden vinden het een uitdaging om in deze spannende tijd een mooi theaterstuk voor de kids neer te zetten. Forento speelt op 23 en 24 november in Castricum, Limmen en Uitgeest ‘Visite voor de Sint’.

Het is heel druk in de pakjeskamer van Sint. Er wordt druk ingepakt en de zakken worden gevuld. Dan gaat de bel. Visite! De eerste bezoeker is de zus van Sinterklaas. Ze heeft besloten dat ze haar broer komt opzoeken. Dan gaat weer de bel en stapt mevrouw Floor Fladder binnen. Haar koffer is verwisseld met die van de zus. Floor zag het gebeuren en komt haar achterna met de juiste koffer. De beide dames zorgen voor een hoop gedoe in huize Sint Nicolaas. Dan gaat weer de bel en komt mevrouw Weetutwel met een verzoekje aan de Sint. De laatste bel die gaat is van Greet Verkleedt. Ze komt de broek van Grote Piet maken, want Piet is al uit zijn derde broek gescheurd. Iedereen is druk en onderhand pikt Floor alles wat los en vast zit en gedraagt de zus van Sinterklaas zich wel erg vreemd. Mevrouw Weetutwel gaat alles tot op de bodem uitzoeken. En hoe loopt het af? De pietjes komen, samen  met mevrouw Weetutwel achter de ware reden van het bezoek van de zus van Sint.

Forento speelt op 23 en 24 november in Castricum, Limmen en Uitgeest. Kaarten voor Castricum en Uitgeest via www.Forento.nl. Reserveren voor Limmen op www.limmencultuur.nl.

(Foto: aangeleverd)