Finale crosscompetitie; een groots sportief spektakel op Camping Bakkum

Castricum – Zaterdag 7 maart streden de jongste atleten van Atletiek Vereniging Castricum, samen met ruim 1200 andere jeugdatleten uit de atletiekregio’s 1 tot en met 5 (de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland), om de beste plaatsen in de districtsfinale van de Atletiekunie Crosscompetitie seizoen 2019-2020.

Duncan Steenbakker wint bij oudste jeugd

De oudste junioren, de 16 tot en met 19-jarige jongens junioren A en B mochten vijf kilometer lopen. Duncan Steenbakker slaagde erin om een eerste plek te pakken bij de jongens junioren A. Het team jongens junioren A en B, bestaande uit Duncan Steenbakker, Jesse Scheltema, Toon van Vuuren en Milo Dekker wist bovendien beslag te leggen op een derde plaats in het ploegenklassement.

Meisjes junioren C favoriet voor de titel

De meisjes junioren C waren van te voren favoriet voor de titel in het ploegenklassement. Door de hoge klasseringen van Sien, Marlotte en Iris werd de favorietenrol voor het ploegenklassement waargemaakt en eindigden ze (met ook Franka Holland en Britt Duinmeijer in het team) op de hoogste trede van het erepodium.

Derde plaats voor Sepp Schulte bij jongens junioren D2

Sepp Schulte (12) was dik tevreden met zijn derde plaats bij de jongens junioren D2. Op het podium kreeg hij uit handen van Burgemeester Mans zijn beker uitgereikt.

Tweede plaats voor ploeg meisjes pupillen C

De ploeg meisjes pupillen C – Fay Bergfeld, Sanne Nederlof, Fae Tuijn en Roos Bekker – wisten een uitstekende twee plaats in het ploegenklassement te behalen.

(Foto: Duncan Steenbakker – aangeleverd)