Festival Bakkum Vertelt

Van 13 tot en met 16 juli vindt het gratis festival Bakkum Vertelt plaats in en rond het openluchttheater De Pan, op Camping Bakkum. Tijdens de zesde editie kan jong en oud zich wederom laten verrassen door een grote variatie aan theater, muziek en lekker eten en drinken.

Aan iedereen is gedacht. Op donderdag 13 juli trapt ‘Onder het Buro’ af met een theatervoorstelling voor de allerkleinsten (3+, 16:15 uur). ‘Bere Boos’ is een grappige, interactieve voorstelling over boos zijn, weglopen, thuiskomen en zelf de wereld ontdekken. Blues en Folk liefhebbers kunnen uitkijken naar Erik Econé & Gone Wrong Kings. Singer songwriter Youri Lentjes brengt vanachter de piano zijn liedjes. Lach mee met cabaret duo Roovers en van Leeuwen. Of ga met de voetjes van de vloer met Collectief Explosief. Zij brengen een aanstekelijke cocktail van moderne jazz en vintage popmuziek uit de jaren ’50 en ’60.

Workshops Tussen de optredens door worden ter plekke persoonlijke teksten en versjes geschreven door ‘Gedichten op Maat’. Stuur jezelf een lachrecept voor een koude winterdag toe, met ‘De Lachtent’. Of leer rappen en zingen met shout outs tijdens ‘Doe JE ding!’. Lekker eten mag op het festival natuurlijk niet ontbreken. Van sushi en hamburgers tot saladebar. En van spelty pannenkoeken tot Vive Le Vin of verse koffie van Roast Beans.