Feestelijke actie van schrijver Anne van Doorn

Detectiveschrijver Anne van Doorn uit Castricum zorgt deze feestdagen voor een feestelijke actie. Zijn debuutroman ‘De ouders keerden niet terug’ is flink in prijs verlaagd. Het verhaal gaat over een oude, onopgeloste zaak die zich afspeelde in het Noordhollands Duinreservaat. Door de winterse sfeer is deze detective zeer geschikt voor feestdagen: ,,Die dag, woensdag 18 januari, begon met de belofte van een sprookje. Na een week strenge vorst verraste de winter voor het eerst met een betoverend laagje, maagdelijk witte sneeuw.”

‘De ouders keerden niet terug’ is het eerste deel in een serie over recherchebureau Research & Discover van Robbie Corbijn. Research & Discover is gespecialiseerd in cold cases. Corbijn bijt zich graag vast in zaken die de politie niet wist op te lossen. Naast deze roman zijn er inmiddels ook diverse e-novellen en een verhalenbundel van Anne van Doorn verschenen.

Om het allemaal nog feestelijker te maken, organiseert zijn uitgever een prijsvraag waarmee ‘De ouders keerden niet terug’ en nog drie boeken gewonnen kunnen worden. Daarnaast wordt er drie exemplaren van Anne’s debuut op Facebook verloot. Voor deze acties kan men terecht op http://www.e-pulp.nl en http://www.facebook.com/epulppublisher.