Face II Face organiseert serie politieke cafés

Het politieke landschap verandert snel. Niet alleen internationaal, maar ook nationaal en lokaal. Veranderingen die breed worden uitgemeten in de media en op diverse social media kanalen. Op met name Facebook en Twitter worden soms felle en interessante discussies gevoerd. Een nadeel aan een dergelijke discussie is dat het niet ‘face to face’ gaat. Face II Face wil daar verandering in brengen.

In aanloop naar de landelijke verkiezingen, die voor volgend voorjaar op de agenda staan, wil Face II Face de lokale politieke partijen en politiek geïnteresseerden een informele plek bieden waar men met elkaar kan discussiëren over politieke kwesties. Dat kunnen landelijke en lokale kwesties zijn. Onder leiding van een ervaren discussieleider zullen tot aan de landelijke verkiezingen maandelijks kwesties/stellingen worden besproken. De Kwestie/Stelling van de Maand wordt telkens door het publiek bepaald.

Tot aan de landelijke verkiezingen wordt maandelijks Face II Face georganiseerd. De eerste bijeenkomst is zondag 27 november vanaf 15.00 uur. Daarna op 18 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart. Woensdagavond 15 maart kunnen geïnteresseerden tijdens het afsluitende Politiek Café live de verkiezingsuitslagen volgen. In De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.