Extra duinkaartcontroles in Noord-Hollands Duinreservaat

Castricum – Op zaterdag 23 en zondag 24 juli controleren de boswachters van PWN weer extra op het bezit van duinkaarten. In het Noord-Hollands Duinreservaat moet iedereen van 18 jaar en ouder een geldige duinkaart bij zich hebben.

Elke verkochte duinkaart draagt rechtstreeks bij aan het beheer én behoud van de duinen. Met de opbrengst van de duinkaart onderhoudt PWN de paden, parkeerplaatsen en andere voorzieningen voor bezoekers. PWN: ,,Om met elkaar van de prachtige duinen te kunnen blijven genieten, moeten we ons daar ook samen voor inzetten. Dankzij uw bijdrage zorgt PWN voor sterke en gezonde duinen, daar kunnen wij nu – en later onze (klein)kinderen – blijvend van genieten.‘’

Alle soorten duinkaarten kunt u zowel online als bij de kaartautomaten van grote duiningangen en bij diverse verkooppunten kopen. De driejarige duinkaart is alleen online te koop. Ook ruiterkaarten kunnen via de website worden besteld. Daarnaast is de duinkaart online goedkoper. Kopers krijgen de kaart direct en volledig ingevuld thuisgestuurd. Het is ook mogelijk een digitale duinkaart te uploaden in de PWN Digiduinkaart-app. Wel zo duurzaam! Zo sparen we samen een berg papier uit en dat is wel zo milieuvriendelijk. Kijk op www.pwn.nl/duinkaart voor meer informatie. (Foto: Bos Media Services)