Expositie van Willem Visser

Vanaf 9 april exposeert Willem Visser in het Oude Administratiegebouw in Castricum. Willem Visser is een (professioneel) fotograaf uit Heemskerk met een passie voor landschappen/ natuurfoto’s en portretten.
In het Oude Administratiegebouw op Landgoed Duin en Bosch is een selectie te zien van zijn landschaps- en natuurfoto’s die voornamelijk in Castricum en Heemskerk gemaakt zijn. De ondernemers in het Oude Administratiegebouw wilden de gangen van het ondernemerscentrum opvrolijken en hebben gezamenlijk 24 vergrotingen op canvas besteld die de komende 6 maanden te zien zijn.
Na jarenlang hobbymatig met film bezig te zijn geweest, is Willem sinds 2 jaar actief met het maken van foto’s. ,,Het vastleggen van de ziel van de natuur en mensen is het mooiste dat er is’’, aldus de Heemskerker. Inmiddels timmert Visser flink aan de weg met zijn fotografie. Zo heeft hij sinds kort de beschikking over een fotostudio in Heemskerk waar hij met regelmaat particulieren en ondernemers op foto zet.
De expositie is te zien in het Oude Administratiegebouw op Landgoed Duin en Bosch, Oude Parklaan 111 in Castricum. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.willemvisser.com. (Foto: Willem Visser Fotografie)