Expositie van leden fotoclub SWOA in Strammerzoom

Viva! Zorggroep, locatie Strammerzoom Akersloot, stelt permanent expositieruimte beschikbaar voor fotografen/schilders en andere creatieve personen uit de eigen omgeving. Drie leden van fotoclub SWOA verzorgen de eerste expositie die tot 31 maart te zien is en vrij toegankelijk is voor publiek. 
Fotografe Anneke Heins maakte spectaculaire foto’s bij de cavalerietraining in Scheveningen, waarbij veel vuurwerk/rook en lawaai wordt gebruikt, zodat de paarden met Prinsjesdag in het gareel blijven. De tweede exposant is Jaap Brakenhoff. Jaap is ook een geroutineerd fotograaf en al jaren lid van fotoclub SWOA. Jaap is graag in de polders rondom Akersloot en heeft daarom gekozen voor een serie weidevogels. Bea Hageman is sinds kort lid van SWOA fotoclub, maar al meer dan 20 jaar tekenlerares. Bea exposeert een tiental zeer fraaie tekeningen (mandela’s) en er zijn gedicht bundels en informatie over haar werk ter inzage.
Ook eens exposeren in de mooie gangen van Strammerzoom? Neem dan contact op met Anke van Tiel, tel. 0251-311525 of e-mail ankevantiel@gmail.com. (Foto: Anneke Heins)