Expositie Fotoclub SWOA in Stammerzoom

Leden van Fotoclub SWOA exposeren, van 1 april t/m eind juni, met het thema ‘Voorjaar’ bij Viva! Zorggroep locatie Strammerzoom in Akersloot. Dit keer zijn op de expositie werken te zien van ‘nestor’ en technische brein van de Akerslootse fotoclub Jan Louwe te zien.
,,In het winterseizoen komen we één keer per maand bij elkaar’’, vertelt Anke van Tiel, initiatiefnemer van de tentoonstellingen. ,,Per bijeenkomst laten we ieder twee foto’s zien met hetzelfde thema. De thema’s krijgen we aan het eind van het seizoen. Per bijeenkomst beoordelen we 40 foto’s waaruit we ‘de foto van de maand’ kiezen. We stemmen op computers, waarvoor Jan een ingenieus programma heeft gemaakt’’, aldus Anke. Uitslagen, foto’s en overige informatie worden door Corrie Tromp op de website geplaatst, http://www.kruispuntswoa.nl/ fotogroep.
De trotse winnaar van de jaarfoto 2018 (zie foto) is Gerard Kaptein. Gerard is de tweede exposant, hij fotografeert met een Canon SX65HS en is vooral erg enthousiast over de ‘zoomfunctie’ en het ‘kantelbare scherm’. Zijn winnende foto hangt in groot formaat in het Kruispunt en heeft onlangs in het NH dagblad gestaan. Overige clubfotografen fleuren met hun voorjaarsfoto’s de tweede gang in Strammerzoom op. De expositie in Strammerzoom is vrij toegankelijk en op ieder moment van de dag te bezoeken. (Foto: aangeleverd)