Er is weer een bank in Castricum!

Castricum – Goed nieuws! RegioBank is nu ook bij u in de buurt. Vanaf 1 februari is Weel Verzekeringen en Hypotheken in Castricum zelfstandig adviseur van RegioBank. Nu kunt u bij Weel, naast verzekeringen en hypotheken, dus ook terecht voor al uw bankzaken (behalve kasfunctie). Zowel particulier als zakelijk. Hoe fijn is dat?!

RegioBank, de buurtbank bij Weel

RegioBank is de bank bij Weel waar u voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunt lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet- en mobiel bankieren. ,,Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt’’, aldus Sander Weel. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken. Er is geen kasfunctie, dus geld opnemen of geld storten is niet mogelijk.

RegioBank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt

Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven zij hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld, met veel persoonlijk aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

Gratis Overstapservice

De Overstapservice biedt u volop gemak en zekerheid. Weel neemt u allerlei regelwerk uit handen. En dat doen ze dertien maanden lang voor u. Veel bij- en afschrijvingen vinden immers maar een enkele keer per jaar plaats en ontsnappen zo makkelijk aan uw aandacht. Vandaar dat ervoor gekozen is om ruim de tijd te nemen voor de Overstapservice: zo ziet u niets over het hoofd en hebben alle bedrijven en instanties ruimschoots de tijd om uw rekeningnummer te wijzigen.

Open een rekening en win een e-bike!

Weel is trots op deze nieuwe dienstverlening en viert dit met een leuke winactie. Onder de eerste vijftig klanten die een rekening openen, verloten zij een gloednieuwe e-bike, een Kalkhoff Agattu 3B Season. Loop snel bij Weel binnen, open een RegioBank betaal- en/of spaarrekening en wie weet rijdt u binnenkort rond op deze fiets. U bent van harte welkom!

Over RegioBank

RegioBank is al ruim honderd jaar actief in de buurt. In dorpen en kleine steden zijn de zelfstandig adviseurs van RegioBank een vertrouwd gezicht. Zij kennen hun klanten en weten hoe belangrijk een leefbare buurt is waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Om het buurtgevoel te vergroten steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen. Ga voor meer informatie naar www.weel.nl en klik op RegioBank. (Foto: aangeleverd)