Emergo gaat de straten in en eindigt op Bakkerspleintje

Muziekvereniging Emergo Castricum geeft het hele jaar door optredens: bij officiële gelegenheden en herdenkingen van de gemeente, in verzorgingshuizen, tijdens grootse concerten, op feesten en scholen. Zowel het repertoire als de bezetting wordt altijd afgestemd op de gelegenheid: van klassiek tot jazz, van pop tot rock, met de brassband of de jongste leerlingen, een kerstensemble of het gehele fanfare orkest: alles kan!

Op die manier vermaakt, ontroert en steunt Emergo enorm veel inwoners van de gemeente. Om al deze mooie en waardevolle muzikale en sociale activiteiten te kunnen blijven voortzetten, is geld nodig. Vooral voor de aanschaf en het onderhoud van muziekinstrumenten, onder andere voor de vele jeugdleden die de vereniging rijk is.

De komende twee weken verspreiden leden van muziekvereniging Emergo een huis-aan-huis brief in Castricum. Van de Wielewaal tot de Klapweide en de Prinses Margrietstraat tot de Eikenhorst. In de brief wordt om een vrijwillige donatie gevraagd, ter ondersteuning van de lokale muziekvereniging.

Ook wordt iedereen van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse buitenconcert. Op zaterdagavond 6 juli laat de hele vereniging van zich horen op het Bakkerspleintje. Neem een klapstoeltje mee en ga kijken én luisteren wat er allemaal mogelijk is dankzij de hopelijk vele donaties!

Ga naar emergo.org/doneer voor meer informatie over de mogelijkheden om een financieel steentje bij te dragen. (Foto: Han Berkhout)