Eigenwijze familievoorstelling in het bos

Heiloo – Mandy is graag in het bos. Heerlijk die frisse lucht, de vogels horen fluiten en alles staat in bloei. Mandy neemt iedereen dan ook graag weer eens mee op avontuur in het bos. Alle verhalen zullen ter plekke ontstaan aan de hand van de suggesties van de bezoekers.

Op de plek die je na aanmelding doorkrijgt wordt verzameld en vanuit daar gaat de groep het bos in. Het eerste deel zal een wandeling zijn en op verschillende plekken worden verhalen verteld. Men eindigt op een fijne plek waar Mandy een theater zal creëren en daar zal zij ook nog verhalen vertellen. Het is handig om een kleed mee te nemen om op te zitten. Op deze plek worden kinderen uitgenodigd om mee te spelen in de verhalen en kijken mag natuurlijk ook.

Mandy kijkt naar de groep die zij voor zich heeft en is een kei in inspelen in het moment. De jongste die mee geweest is op avontuur is 2 jaar en het oudste kind is 11 jaar. Ga je mee op dit eigenwijze avontuur?

Zondag 29 juli in het bos van Heiloo van 15.00 tot 16.00 uur. Kosten 6 euro per persoon. Graag vooraf aanmelden via de link op de website www.eigenwijze072.nl of stuur een mail naar info@eigenwijze072.nl Na aanmelding krijgt men de exacte locatie door. (Foto: Jacqueline van der Kort)