Eerste zondagsteam van de Dog gaat voor handhaving

Nadat drie jaar op rij het kampioenschap binnen werd gehaald zal er hoogstwaarschijnlijk dit jaar een pas op de plaats moeten worden gemaakt door de mannen van de Dog 1.  In de (zware) tweede klasse zal er op een beduidend hoger niveau worden gepeeld dan de afgelopen seizoenen het geval was.

De samenstelling van het team is ongewijzigd gebleven en bestaat uit Jeroen Duinmaijer, Mark Bonekamp, Robin van Rijssel, Frank Klein,  Menno Kuik, Marco Zoeteman en “Good-old” Don van der Kleij.  Deze laatste heeft besloten dat het zijn laatste jaar zal worden, dus hoopt Don nog één seizoen de sterren van de hemel te spelen zodat het een waardig afscheid kan worden.

De afgelopen weken is er door (bijna) iedereen 2 maal per week getraind, dus daar kan het niet aan liggen. De sportschool is ook goed bezocht, dus ook de conditie is helemaal top.

De Dog speelt dit seizoen (eindelijk) eens uitwedstrijden die op een redelijke (rij)afstand liggen, te weten De Rijp,  STT Schagen en de Gieteling (Velsen Noord).

De thuiswedstrijden bij de Dog vangen aan om 11.00 uur. De eerste (thuis) wedstrijd staat gepland voor 9 april tegen het eerste team van Daalmeer.  Publiek is uiteraard van harte welkom!