Eerste Croonenburg Bitterballentoernooi van dit seizoen groot succes

Foto boven:
De winnaars van het Croonenburg Bitterballentoernooi. Foto: Raoul van Eijk

Castricum – Maandag 16 oktober stond Croonenburg in het teken van sportiviteit en gezelligheid met het eerste Bitterballenvolleybaltoernooi van dit seizoen, georganiseerd door Rein Luijckx. Het evenement, dat steeds een week voor de schoolvakantie plaatsvindt, heeft als doel de onderlinge banden tussen de teams binnen Croonenburg te versterken. Met 48 deelnemers verdeeld over zes teams – de hoogste opkomst tot nu toe – was het toernooi wederom een groot succes.

Zes teams gingen de sportieve strijd met elkaar aan tijdens het Croonenburg Bitterballentoernooi. (Foto: Raoul van Eijk)

De jeugd, recreanten, spelers uit de verschillende heren- en damesteams en zelfs een aantal spelers van buiten de vereniging waren vertegenwoordigd en gingen in gemixte teams de strijd met elkaar aan. De prijsuitreiking vormde het hoogtepunt van de avond, waarbij de beste twee teams werden beloond met een schaal bittergarnituur. Ook de verliezersprijs bestond uit een heerlijke borrelhap. De prijzen werden na afloop van het toernooi genuttigd in het sportcafé van De Bloemen onder het genot van een lekker drankje.