Een zaal vol opa’s en oma’s en hun kleinkinderen

e filmmiddag georganiseerd door de Stichting Uitgeester Senioren, op woensdag 19 oktober in dorpshuis de Zwaan, voor grootouders met kleinkinderen trok een volle zaal. Opa’s en oma’s kwamen in groten getale met hun kleinkinderen naar de familiefilm kijken. Het is natuurlijk herfstvakantie, de kinderen zijn vrij, een mooie gelegenheid om iets samen te gaan doen.

De Stichting Uitgeester Senioren organiseert maandelijks een filmmiddag op de woensdagmiddag. In de vakanties zijn dit films die ook geschikt zijn voor grootouders en kleinkinderen. In de voorjaars- en meivakantie 2017 mogen de kleinkinderen weer meekomen.

De filmmiddag in november vindt plaats op woensdag 16 november. Dit is een erg leuke komedie met Nederlandse ondertiteling en bekende acteurs. In verband met de restrictie van de licentie mag de titel hier niet genoemd worden, maar in het dorpshuis hangen posters en op kantoor ligt een boekje met meer informatie over de films.

Wilt u meer informatie of een kaartje reserveren voor de film: Stichting Uitgeester Senioren, Middelweg 5 te Uitgeest. Telefoonnummer 319020 of via de mail: s.u.s@internl.net.