Dringend behoefte aan extra vrijwilligers voor Allerzielenherdenking

Castricum – Eerder deze maand plaatsen wij een oproep om vrijwilligers te werven voor de organisatie van de Allerzielenherdenking. De organisatie laat weten dat er nog dringend behoefte is aan extra vrijwilligers om deze herdenking volgende week goed te kunnen laten verlopen.

De organisatie wil een sfeervolle wandelroute uitzetten, die leidt langs gedichten, foto’s en muziekplekken op het oude deel van de begraafplaats. Bezoekers kunnen zelf ook kaarsen neerzetten op een centrale plek langs de route. Op het plein en bij de aula staan kraampjes waar men artikelen kan kopen (tegen contante betaling). Wilt u een muzikale bijdrage leveren of een kraampje huren, neemt u dan contact op met Daniëlle Hille (06 41954912 / danielle@alles4bedrijven.nl).

Helpende handen

Het organisatiecomité is behoorlijk geslonken, dus zijn nieuwe vrijwilligers meer dan welkom. In de dagen voor de viering werkt een team van vrijwilligers hard om de begraafplaats zo mooi mogelijk te maken. Maar er zijn meer vrijwilligers nodig. De organisatie zoekt nog sterke helpende handen voor dinsdag 1 november tussen 09.00 en 15.00 uur (of een deel daarvan), woensdag 2 november tussen 09.00 en 16.00 uur (of een deel daarvan) bij de opbouw en donderdag 3 november vanaf 09.00 uur (opruimen achteraf). Aanmelden kan bij Daniëlle Hille. (Foto: aangeleverd)