Dertien luxe Koraalzand appartementen te koop

Donderdagmiddag is de verkoop gestart van de dertien appartementen en penthouses op de locatie ‘Aan de Hage’ nabij winkelcentrum Geesterduin en Geesterhage in Castricum. De appartementen, waaronder drie penthouses, zijn ruim opgezet en variëren in grootte van circa 95 tot 160 m². Alle appartementen en penthouses hebben een ruim terras, vloerverwarming, hoge plafonds, een privéparkeerplaats of een parkeerbox, inpandige berging en een goede zonligging.

Ontwikkelaar Biesterbos is verantwoordelijk voor de totale ontwikkeling van het gehele voormalige Geesterhage-terrein, bestaande uit het nieuwe Geesterhage, de vrije zelfbouwkavels (eerste fase 100% verkocht), appartementengebouwen Zilverzand (100% verkocht) en dan nu Koraalzand. Onderdeel van de planontwikkeling is ook de nieuwbouw op de voormalige Toonbeeld locatie en de Juliana van Stolbergschool in de Oranjebuurt. Hiervoor is het plan ‘Juliaan’ ontwikkeld, bestaande uit veertien eengezinswoningen. Deze woningen komen naar verwachting eind 2017, begin 2018 in de verkoop. Informatie is te vinden op www.JuliaanCastricum.nl.

Geïnteresseerden kunnen inschrijven op een bouwnummer voor het project Koraalzand op www.aandehage.nl/koraalzand-luxe-appartementen of informatie inwinnen bij Hopman ERA Makelaars te Castricum.