De beste wensen van ons hele team

Met veel plezier hebben we in 2015 het nieuws in Uitgeest weer gevolgd en aan de reacties van veel lezers te horen is men blij met dit handzame Uitgeester krantje dat al jaren wekelijks op alle deurmatten ploft.

Sportverenigingen sturen regelmatig redactie in, evenals de basisscholen, die maar al te graag in hun dorpskrant staan. Ook de gemeente laat wekelijks van zich horen op de achterpagina waardoor u precies op de hoogte bent van alles wat er in uw woonplaats gebeurt.

Wilt u in de krant een leuke kleurige wens plaatsen of iemand op originele manier feliciteren eventueel met een foto? Bel of mail ons voor meer informatie.

Ook in 2016 hopen we weer leuke, informatieve kranten te maken die iedere Uitgeester helemaal gratis ontvangt. We hebben weer veel nieuwe ideeën voor leuke rubrieken waarmee we vanaf januari van start gaan. Ook hopen we weer dat u ons van informatie voorziet. Een leuk project op school? Een lid van uw vereniging die een leuke prestatie heeft neergezet? Iets dat u in het dorp tegenkomt dat u graag met anderen wilt delen? Stuur ons een foto met een klein verhaaltje! Ons e-mailadres is redactie@uitgeestercourant.nl.

Zo hopen we er samen met u weer een mooi jaar van te maken! Dagelijks up to date blijven? Kijk dan op www.uitgeestercourant.nl.
Op de foto het team van de Uitgeester Courant met van links naar rechts Daniëlle van Leeuwen, Frits Raadsheer, Renée Wouwenaar, Monique Teeling, Wendi Honcoop en Veroni Pereboom. (foto: Reinder Weidijk)