Dancing DOK-Diner: Quickstep in De Oude Keuken

Ballroomdancing is hip, getuige de opkomst van danssalons en tangofeesten. De Oude Keuken sluit daarbij aan met Dancing DOK-Diners. Ballroomdansen gecombineerd met lekker eten. Op donderdagavond 8 november is iedereen van harte welkom.

Om 18.30 uur is de ontvangst met een hartig hapje, rond 19.30 uur kan genoten worden van de hoofdmaaltijd (California Burrito) en tegen 22.00 uur wordt de avond afgesloten met koffie en petits fours. Tussen de drie gangen van het menu is er volop ruimte om te dansen. Het gehele arrangement kost € 24,50. Wel even reserveren, graag voor 6 november.

Dancing DOK-Diner staat onder de energieke leiding van Hans Vos, allround dansinstructeur, die tijdens het jubileumfeest van De Oude Keuken heel wat voetjes van de vloer kreeg. Quickstep, chachacha, jive of tango, ze komen allemaal langs. Hans: ,,Ook wie maar enkele basisstapjes kent kan al meedoen. Geen partner? Dat mag niemand verhinderen om te komen en te genieten van een quickstep op de keukenvloer!’’

Tot het eind van het jaar is het Dancing DOK-Diner elke tweede donderdag van de maand. Na 8 november kan men dus ook op 13 december de dansvloer op. En wie weet gaat Dancing DOK-Diner ook door in het nieuwe jaar. In de winter zijn de openingstijden van De Oude Keuken iets aangepast. Kijk voor meer informatie en reserveren op www.deoudekeuken.net  (Foto: Hans Vos)