Dames 2 Croonenburg overtuigend kampioen!

De Dames 2 van volleybalvereniging Croonenburg haalden dinsdag 26 maart met een 3-1 overwinning op de huidige nummer 2, Jonas, het kampioenschap binnen. Met deze winst kan Jonas de Castricumse ploeg niet meer inhalen in de eerste klasse.
De dames startten erg scherp aan het kampioensduel, waarvan vooraf gedacht werd dat deze niet makkelijk te winnen zou zijn. Het betrof een inhaalwedstrijd waarbij de eerste set al eerder in het seizoen gespeeld was. De opdracht was duidelijk: nog twee sets binnenhalen en het kampioenschap kon gevierd worden.
Croonenburg heeft laten zien dat ze de terechte kampioen zijn in deze klasse. Er werd een zeer hoog niveau gehaald waarbij alles goed liep. Het publiek kon genieten van veel mooie reddingen en spectaculaire aanvallen. Jonas kwam totaal niet in de wedstrijd, wat zich dan ook uitte in de twee belangrijke setstanden: 25-13 en 25-15!
Voor Croonenburg een positieve ontwikkeling. Volgend seizoen kan er weer een team in de promotieklasse uitkomen. (Foto: aangeleverd)