Connection zingt weer voor publiek

Limmen – Na een relatieve rust in de afgelopen twee jaren is het koor Connection nu weer druk bezig met de repetities voor een nieuw optreden. ,,Want niets is leuker dan zingen, maar nog leuker is zingen voor publiek’’, zo luidt het motto van het koor. Op zondag 22 mei geeft Connection een Nieuwe Wereld Concert in de protestantse kerk aan de Zuidkerkenlaan 25. Voor deze naam is gekozen gezien de recente ontwikkelingen in de wereld. De aanvangstijden zijn 15.00 uur en 20.00 uur.

Het koor is bekend om zijn uitgebreide en swingende kerstrepertoire, maar ook voor deze periode van het jaar, die van ontluikende natuur, en de afgelopen paastijd, is het repertoire groot. Er staan vele stemmige, mooie en ritmische nummers op het programma. Naast prachtige nummers als ‘Burden down’, ‘Empower me’ en ‘Nieuwe wereld’ worden ook nieuwe nummers ten gehore gebracht als ‘Never forsaken’, ‘The connection’ (gecomponeerd door koorlid Miranda), ‘Ken je mij’ en ‘Ontmoeten’ (door Leon van Veen en Rolien Eikelenboom). Het koor wordt begeleid door het eigen combo (keyboard, elektrische gitaar, basgitaar en drums) onder leiding van Roel Donken. De dirigente is Rolien Eikelenboom.

Heeft u er zelf wel eens aan gedacht te gaan zingen? U kunt zich bij het koor aansluiten, of misschien eens een repetitie bijwonen. Dat kan op zondagavond van 19.15 tot 21.15 uur in De Schakel aan het Kerkepad 1. Kaarten voor het concert kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via kaartverkoopconnection@gmail.com en via telefoonnummer 06 11538567. Kaartverkoop aan de deur is ook mogelijk (mits niet uitverkocht). Zowel contant als pinbetaling is mogelijk. (Foto: aangeleverd)