Clusius College Castricum met drie teams naar landelijke finale van Skills Talent

Dinsdag werd de provinciale wedstrijd Skills Talent voor de onderdelen bloem en tuinontwerp & aanleg gehouden in Alkmaar op het Clusius College. Deze wedstrijd is voor VMBO-leerlingen van scholen uit de provincie. Een spannende wedstrijd met een uiteindelijke landelijke finale.
Het Clusius College Castricum was goed vertegenwoordigd en deed mee met drie teams die het uitstekend gedaan hebben. Team tuinontwerp en aanleg, bestaande uit Mike Hunnekink, Scott van der Himst en Rik Onderwater, is eerste geworden en gaat door naar de landelijke finale van Skills Talent. Zij gaan samen met team Economie en team Media van het Clusius Castricum – die al in een eerder provinciale ronde gewonnen hebben – naar de finale in de RAI in Amsterdam.
Team Bloem, met Chantal Spijkerman, Cherise Bommel en Nienke Beentjes, heeft de landelijke finale helaas net niet gehaald; 0,2 punten achter de nummer 1.
Op 21 april gaan de drie Clusius Castricum-teams proberen te schitteren in de finale. Het Clusius College Castricum is trots op deze Skills-talentvolle leerlingen! (Foto: Gert Weerman Clusius College)