Clubkampioenen bij tafeltennisvereniging

Zondag werden de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Castricum in hun clubgebouw in de Gobatstraat gehouden. Zowel de jeugd als de senioren streden om een plaats op het podium. 

Bij de jeugd werd na vele wedstrijden gespeeld te hebben Amrou Abou Zaid de winnaar.  Amrou die een geweldige ontwikkeling als speler doormaakt met veelvuldige trainingen was oppermachtig met geen enkele verloren partij. 

Bij de senioren was het van tevoren moeilijk aan te geven wie de nieuwe kampioen zou worden, aangezien er vele potentiële kandidaten voor de titel waren. Na eerst een wedstrijd gespeeld te hebben werd je ingedeeld voor de sterkere A-poule of in de B-poule. De B-poulefinale ging tussen Ghiath en nieuwkomer bij TTVC Florent Turpin. Florent had een aantal jaren niet gespeeld, maar dat hij tafeltennissen niet verleerd had bewees zijn eerste plaats. In de A-poule ging uiteindelijk de finale tussen Leyad Salame en Frank Walrave. In de poulewedstrijden had Leyad in een vijfsetter net aan van Frank gewonnen, maar in de finale kon hij dit niet herhalen. Er werd op het scherpst van de snede gespeeld waarbij spannende ralleys te zien waren. Frank kwam na drie sets als nieuwe clubkampioen tevoorschijn. 

Op de aangeleverde foto zijn de kampioenen Amrou en Frank met hun beker en wisselbeker te zien.