‘Celia!’ van Urban Myth! in TAQA Theater De Vest

‘Celia!’ van Urban Myth komt naar TAQA Theater De Vest. De muzikale theatervoorstelling over twee Cubaanse iconen (Celia Cruz) en Celia Sánchez wordt gebracht als één swingend feest, met in de hoofdrollen Manoushka Zeegelaar Breeveld en Susan Visser. Na afloop is er een spetterende salsaparty in de Plein Zaal. De voorstelling is op donderdag 18 april in TAQA Theater De Vest te zien.
Twee Cubaanse iconen, Celia Cruz en Celia Sánchez, ontmoeten elkaar in de nieuwe, swingende grote zaal productie van Urban Myth. Susan Visser vertolkt de rol van revolutionair Celia Sánchez. Manoushka Zeegelaar Breeveld speelt salsakoningin Celia Cruz. Celia Sánchez was een heldin van de Cubaanse revolutie en de rechterhand van Fidel Castro. Celia Cruz vluchtte tijdens de revolutie naar Amerika en brak wereldwijd door als de ‘Queen of Salsa’. Op het podium ontmoeten de vrouwen elkaar en ontstaat een spannend conflict. Over idealisme en solidariteit en over vrijheid en collectieve verantwoordelijkheid.
Alle bezoekers van de voorstelling kunnen na afloop van ‘Celia!’ gratis een salsaparty in de Plein Zaal bijwonen. Deze wordt verzorgd door Dansschool Sizzling Salsa uit Alkmaar. ‘Celia’! van Urban Myth is op donderdag 18 april in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 25 en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 of via www.taqatheaterdevest.nl. (Foto: Anne van Zantwijk)