CDA Castricum wil al wandelend of hardlopend in gesprek met de kiezers

Castricum – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart organiseert het CDA Castricum vier actieve meet & greets. Iedere inwoner van de gemeente Castricum is uitgenodigd om mee te wandelen of om zelfs mee hard te lopen. Het CDA Castricum vindt een meet & greet in de buitenlucht een leuke en mooie manier om elkaar te ontmoeten.

De actieve meet & greets zijn niet zomaar gekozen. Door samen te wandelen en/of hard te lopen wordt er samen direct fijn bewogen. Voldoende bewegen vindt het CDA Castricum belangrijk om gezond en vitaal te blijven; een echt CDA-thema. In onder andere het verkiezingsprogramma staan al flink wat plannen om bewegen in Castricum vooral leuker en meer toegankelijk te maken. De nummer 2 op de lijst van het CDA Castricum, Martijn van Leeuwen (foto), is hier al druk mee bezig. Hij rent regelmatig een ronde door de duinen en is zodoende erg betrokken bij dit onderwerp.

De Hardloop Meet & Greet is op zaterdag 19 februari om 10.00 uur bij Johanna’s Hof en op zaterdag 5 maart om 10.00 uur bij museum Huis van Hilde. De Wandel Meet & Greet is op zaterdag 26 februari om 10.00 uur bij Vredenburg in Limmen en op zaterdag 12 maart om 10.00 uur aan de Klaas Hoornlaan in Akersloot. Je herkent de CDA Castricummer aan zijn of haar T-shirt. Stuur een e-mail naar martijnvanleeuwencda@gmail.com om aan te melden. (Foto: aangeleverd)