Castricumse in finale Mrs. Netherlands Universe 2022

Castricum – Vera Fetisova (43) speelt een belangrijke rol bij het vinden van gastgezinnen voor Oekraïense vluchtelingen. Ook begeleidt zij beide. Wat echter niemand weet is dat de Castricumse een finaleplaats behaalde bij de verkiezing van Mrs. Netherlands Universe 2022. Zij zoekt sponsors om deze titel binnen te halen.

Door Henk de Reus

Vera woont twaalf jaar in Castricum en volgde in Rusland een opleiding als jurist. Zij had een bijbaantje als actrice, maar kon hiermee in Rusland niet de kost verdienen. In Nederland ontwikkelde ze haar talent als actrice verder. Ze volgde een opleiding aan de Toneelschool ‘De Trap’ en is nu freelance actrice en model. Dit jaar doet zij mee aan de verkiezing van Mrs. Universe Netherlands waarvan de finale op 5 juni plaatsvindt.

Verkiezing

Het is een schoonheidsverkiezing voor vrouwen vanaf 25 jaar. Ook vrouwen van 18 jaar en ouder die kinderen hebben of getrouwd zijn kunnen deelnemen. Er doen wereldwijd tachtig landen aan de verkiezing mee. Naast een halfjarig traject waarin alle finalisten trainingen, fotoshoots, catwalklessen en diverse workshops krijgen, zet de organisatie zich in voor het goede doel: ‘Stop Domestic Violence Against Women’.

Vera: ,,Er wordt gekeken naar persoonlijkheid, motivatie, inzet en zakelijke competenties. Daarom krijgen we ook opdrachten die we moeten uitvoeren. De resultaten hiervan worden meegenomen in de eindbeoordeling.’’

Sponsors

Vera heeft sponsors nodig. ,,Onze vaardigheden als zakenvrouw worden getest. Bij een beauty contest hoort ook het vinden van een sponsor. De sponsoring kan in de vorm van een bedrag zijn, of door het beschikbaar stellen van een product of dienst. Denk bijvoorbeeld aan het uitlenen van een galajurk voor de finaleshow, het verzorgen van de visagie of de hairstyling.

Sponsors ontvangen een link voor de livestream van de finaleshow. De naam en het logo van de sponsor worden opgenomen in het programmaboekje dat breed verspreid wordt. Ook komen sponsors in aanmerking voor een fotoshoot met de finaliste (inclusief finalistenlint), om zo bedrijfsreclame te kunnen maken. Tenslotte wordt de bedrijfsnaam vermeld op social media.’’

Contact

Lijkt het u leuk om Vera te sponsoren, neem dan contact met haar op via www.facebook.com/vera.fetisova of via Instagram (@verafetisovamodel) (Foto: aangeleverd)