Castricummer Timo Verbruggen vlogger bij AZ

Timo Verbruggen is sinds september vlogger bij AZ. In de zoektocht naar een vlog-talent kwam de Alkmaarse club uit bij de 17-jarige Castricummer. Hij is zijn hele leven al supporter van AZ en volgt nu, na het behalen van zijn havo-diploma aan het Bonhoeffercollege, de opleiding Media, Informatie en Communicatie.

Namens AZ maakt Timo maandelijks een vlog en komt zo op plekken waar je normaal gesproken nooit komt. Met de vlogs wil AZ haar supporters meenemen in de belevingswereld achter de schermen bij de club. In de eerste vlog is Timo het krachthonk in gegaan met aanvoerder Ron Beton Vlaar. In de tweede vlog is hij met AZ’s eSporter Aristote Ndunu en middenvelder Jeremy Helmer naar de FIFA 18 Game Experience geweest, waar hij oud-AZ-speler Ridgeciano Haps maar ook Ronnie Flex en Jonna Fraser tegen het lijf liep.

Vanavond verschijnt zijn derde vlog. De vlogs verschijnen namelijk iedere tweede woensdag van de maand om 19.00 uur. Hierin neemt Timo een kijkje achter de schermen bij de wedstrijd AZ-FC Utrecht, de wedstrijd waarin Castricummer Teun Koopmeiners zijn basisdebuut maakt en ook nog eens een doelpunt scoort. Timo heeft een gesprek met onder andere de materiaalman, de chef-kok en de stadionspeaker. En wie in een reactie onder deze vlog laat weten met wie je graag een AZ-wedstrijd wil bezoeken, maakt kans op twee kaarten voor de wedstrijd AZ-Heerenveen op 23 december. De vlogs kun je bekijken op www.youtube.com, tik in de zoekbalk ‘AZ vlog’.