Campingspeeltuin feestelijk geopend

Castricum – Afgelopen zaterdag is de vernieuwde speeltuin aan het Voorplein op Camping Geversduin feestelijk geopend. Er is sinds januari hard gewerkt aan het doorvoeren van een aantal veranderingen, waardoor de kinderen nog meer plezier op de gezellige familiecamping kunnen beleven.

Door Hans Boot

Stefan Tijms, Teamleider van de Technische Dienst bij Camping Geversduin, is een van de medewerkers die erg blij is met de vernieuwde speeltuin: ,,Deze is een stuk groter geworden doordat we de weg hebben verlegd. Er is een nieuwe kabelbaan bijgekomen en we hebben een fantastisch nieuw speeltoestel met water en een loopbrug. Ook is de speeltuin uitgebreid met een waterpomp en waterrad. Op onze camping staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij het vernieuwen van de speeltuin is hier dan ook over nagedacht en zodoende werkt de verlichting op zonne-energie.’’

Lintje

Ook campingmanager Els Scholten is trots op de aanwinst: ,,Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders kunnen heerlijk vertoeven aan het Voorplein. De speeltuin is aan de achterkant omheind met een hek, waardoor de kinderen veilig kunnen spelen. Vanaf het nieuw bestrate terras van restaurant Knoest is er goed zicht op de speeltuin, zodat ouders een oogje op de kinderen kunnen houden.’’

Voor de opening heette Rianne Hoek, waarnemend teamleider receptie, iedereen van harte welkom en bedankte Barry Bimmerman de bij het project betrokken instanties en personen. Hij vertegenwoordigde De Twee Heren, het bedrijf uit Grootebroek dat het ontwerp en volledige uitvoering voor zijn rekening nam. Daarna mocht mascotte Ullie, uiteraard omringd door kinderen, het traditionele lintje doorknippen.

De speeltuin op Camping Geversduin aan de Beverwijkerstraatweg 205 is elke dag van zonsopgang tot zonsondergang geopend. (Foto: Hans Boot)