Budget Broodjes wint IJmond Werkt! award 2018

Tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt dinsdag 13 november jl. in A9 Studio’s in Uitgeest is Budget Broodjes verkozen tot winnaar van de IJmond Werkt! Award 2018. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Bij IJmond Werkt! worden mensen die onder de Participatiewet vallen geholpen in hun zoektocht naar werk.

De ruim 230 bezoekers van het event IJmond Onderneemt brachten naar aanleiding van filmpresentaties hun stem uit op de genomineerden. Een deskundige jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Berry Tiebie (namens Tiebies landbouwmechanisatie, winnaar van de Award in 2017) nomineerde de drie bedrijven eerder naar aanleiding van argumenten van de werkgeversadviseurs van IJmond Werkt!

Bij Budget Broodjes werken diverse medewerkers via IJmond Werkt!. In de films overtuigde eigenaresse Marjan Steenbergen de aanwezigen vol enthousiasme: ,,Werkgevers zoeken een 16- jarige met 10 jaar ervaring. Als je verder kijkt dan leeftijd dan vindt je mensen die gewoon heel graag hard willen werken.’’ De overige genomineerden Etos – Olympia en Microtechniek kregen ook, zij het een kleinere versie, een award uitgereikt uit handen van bestuursvoorzitter van IJmond Werkt! Marieke van Dijk.

Ook als ondernemer kans maken op de award 2019? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het werkgeversteam en bekijk samen de mogelijkheden binnen uw bedrijf. Tel.nr. 0251-279045.

Foto: Marjan Steenbergen (tweede van rechts) en Rosanna Grapendaal (rechts) vieren de overwinning (foto: aangeleverd)