Blijspel ‘De zangeres met naam’ van Rien Bakker

Toneelvereniging Rossenbacker speelt het luchtige blijspel ‘De zangeres met naam’ van Rien Bakker op vrijdag 2 en zaterdag 3 november om 20.00 uur in de theaterzaal van sportcafé De Lelie te Akersloot.

Het verhaal speelt zich af in buurthuis ‘’De Ontmoeting’’. Margôt Pols is plaatsvervangend hoofd van het buurthuis. Een zenuwachtig type, die tegen overspannenheid en een burn-out aan zit. Er komt ook veel op haar af. Het wordt steeds moeilijker om financieel rond te komen, de gemeente wil de subsidiekraan dicht doen. Verder heeft ze allerlei vrijwilligers rondlopen, die haar overspannenheid ook niet ten goede komen.

Er is een lerares dansvorming die nog overweegt om mee te doen met So You Think You Can Dance en een excentrieke deftige dame, Boukje, die de hele tijd loopt te zingen. Ze wil wel met The Voice of Holland meedoen. Arjan, een journalist, loopt regelmatig binnen. Uiteindelijk schrijft hij een negatief artikel over het buurthuis. Ook daar krijgt Margôt hartkloppingen van. Ton Zevenhuizen, een nieuwe vrijwilliger, lijkt ook niet echt geschikt voor het werk, maar schijn bedriegt, toch?

Kaarten à € 8,- p.p. zijn telefonisch te bestellen via: 0251-317509 of via info@rossenbacker.nl. Kaarten zijn tevens te koop bij Veldt’s Toko en aan de zaal. (Foto: aangeleverd)