Bijzondere leerlingen Jac. P. Thijsse

De examentijd is voorbij, de uitslagen van het eerste tijdvak én het tweede tijdvak zijn bekend en de diploma-uitreikingen staan voor de deur. Bijzonder dit jaar was dat twee leerlingen uit 4havo allebei alvast in één vak examen gedaan hebben: Claudia Veerkamp is met een 9,2 geslaagd voor haar examen Spaans, Julian Verweij had een 8.4 voor zijn examen Engels. Samen met hun docenten hebben zij besloten om dit jaar alvast examen te doen in deze vakken: de docenten hadden er alle vertrouwen in dat zij het gingen redden en Claudia en Julian waren allebei bereid om hard te werken om twee jaar in één jaar af te sluiten. Met succes!

Een aantal leerlingen hebben hun schoolcarrière cum laude afgesloten: Bram Huijzer, Kim Konijn, Maartje Laan en Beau Min op de mavo; Wander van den Bos, Branco Bosch, Lieke Harwijne en Steyn Rijs op de havo; Suzanne Arnold, Arthur de Jong, Roman van der Lee, Jolien Kamphuis en Marisa Niemeijer op het vwo.

Vier leerlingen die in het vak Spaans examen hebben gedaan, komen in aanmerking voor een oorkonde van de Consejería de Educación del Gobierno de España en Bélgica, Países Bajos y Luxemburgo. Deze oorkonde wordt uitgereikt aan leerlingen die op het examen een 8.2 of hoger gehaald hebben. Lieke Harwijne, Inger Kaasenbrood, Djoeke Westerman en Claudia Veerkamp hebben alle vier hoger gescoord en ontvangen deze oorkonde.