Bijzondere griezeltocht Stichting Samen Spelen

Het is nu al weer het zevende jaar dat de Stichting Samen Spelen uit Akersloot een griezeltocht organiseert. Net als voorgaande jaren zal de griezeltocht gehouden worden op Camping Geversduin in Castricum, dit jaar op vrijdag 9 en zaterdag 10 november. Het thema is: Escape from Geversduin.

Maar, zoals de titel al doet vermoeden, het wordt niet zomaar een griezeltocht. Natuurlijk zijn alle ingrediënten, die de tocht zo bijzonder maakt, weer aanwezig. Enge figuren in het bos, een prachtige route over de camping, er valt weer veel te lachen, maar er is dit jaar een uniek concept: het wordt een avondje griezelen in combinatie met een escaperoom-ervaring.

Wie het leukt vindt om te griezelen, maar ook van de spannende elementen van een escaperoom houdt, is dit jaar bij deze tocht aan het juiste adres. Bij deze griezeltocht komt men alles tegen wat een escaperoom zo leuk maakt: puzzels, wetenswaardigheidjes en opdrachten. Dat alles moet binnen een bepaalde tijd opgelost zijn. Zo niet, wie weet kom je dan het bos niet meer uit. Je bent dus gewaarschuwd!

Meedoen? Bezoek dan de website www.stichtingsamenspelen.nl.  Daar is alles te vinden wat belangrijk is om te weten van deze tocht. De kosten zijn 12 euro per persoon. Deelname kan vanaf 12 jaar (tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene). Vanaf 1 oktober start de verkoop van de kaarten, alleen te boeken via de website, www.stichtingsamenspelen.nl. De opbrengst van de kaartverkoop van deze tocht wordt besteed aan het organiseren van interactieve spellen voor zieke kinderen en kinderen en volwassenen met een beperking. (Foto: aangeleverd)