Bijna 14.000 euro voor Hartstichting dankzij Fit4lady

Regio – Ondanks de zware tijden binnen de fitnessbranche tijdens de eerste coronagolf lukte het vrouwenfitnessketen Fit4lady om ruim duizend vrouwen in beweging te krijgen. Met drie wekelijkse uitdagingen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning gingen ze aan de slag. Daarnaast deden ze mee aan een gesponsorde Hartstocht en in de zeventien vestigingen van Fit4lady organiseerde men verlotingen. Het resultaat mag er zijn: 13.950 euro.

Vorige week nam Sanne Penders van de Hartstichting de cheque virtueel in ontvangst. De uitreiking werd via Zoom gestreamd vanuit de Fit4lady-club in Krommenie. Franchiseneemster Astrid Hopman was daarbij aanwezig, samen met haar leden Joke en Tessa. Tessa haalde alleen al 790 euro op door zich te laten sponsoren voor de Hartstocht. Zij liep deze op 3 oktober. Sanne was onder de indruk en trots. Ook Arina van Damme, eigenaresse van Fit4lady, was ook bij de uitreiking aanwezig. ,,Een gezonde vrouw helpt haar omgeving en gezin. Omdat ze zelf fit is en haar werk beter kan doen. En zo inspireert zij weer anderen die ook meer energie willen hebben. In dit coronatijdperk zijn onze sporters een lichtend voorbeeld voor velen”, aldus een trotse Arina.

Veilig trainen

Arina: ,,We hebben dit jaar veel geïnvesteerd in onze clubs om aan de protocollen van het RIVM en NL Actief te voldoen en om een uitstekende ventilatie te bieden. We zijn dan ook trots op onze leden die ons bij alles zijn blijven steunen en zich ook weer gingen inzetten voor de Hartstichting. Zo blijven we met elkaar in beweging en dat is toch de beste remedie tegen welk virus dan ook!” Bij Fit4lady is iedere vrouw welkom, ongeacht fitheid, conditie, gewicht of leeftijd. In Limmen is Fit4lady gevestigd op het adres De Drie Linden 3. Kijk op www.fit4lady.nl voor aanvullende informatie. (Foto: aangeleverd)