Biesterbos levert Geesterhage op

Biesterbos heeft vorige week alle nieuwe ruimtes aan de gebruikers van Geesterhage in Castricum opgeleverd. Hiermee is Geesterhage in het centrum van Castricum weer toegankelijk voor haar bezoekers. Hiermee wordt voorzien in de aanhoudende behoefte in Castricum aan volwaardige culturele, maatschappelijke en zorgvoorzieningen onder één dak.

Het nieuwe multifunctionele gebouw is opgeleverd aan de hoofdhuurders Stichting Nieuw Geesterhage en Stichting Kunstzinnige Vorming Castricum, beter bekend als Toonbeeld. De diverse onderhuurders nemen de komende weken hun intrek. De nieuwe theaterzaal, de foyer en de ruimten van Toonbeeld zijn in januari klaar voor het publiek. Op dat moment vindt ook de feestelijke opening plaats. Stichting Bibliotheek Kennemerwaard, GGD-Noord-Holland Noord en Radio Castricum zijn eveneens in Geesterhage gehuisvest. Aan het project is door de Provincie NH subsidie toegekend.

Rondom Geesterhage en op de voormalige Toonbeeld-locatie worden 53 woningen gerealiseerd, waaronder 11 vrije kavels en 28 koopappartementen in zowel het sociale, midden en hoge segment en  14 grondgebonden woningen. De verkoop van de eerste 15 appartementen Zilverzand is onlangs gestart. Voor meer informatie zie: www.aandehage.nl.