Bewoners Santmark genieten van De Tijdmachine

Castricum – Een zomerse dag of een zwoele zomeravond met livemuziek zoals het klonk in de jaren 60. Even wegdromen bij luchtige liedjes en muzikale verhalen. Afgelopen donderdag was zo’n dag voor de bewoners van De Santmark. Gouden Dagen nodigde de Stichting De Tijdmachine uit om bewoners en medewerkers te laten genieten van hun Zomertour.

De bewoners zaten op gepaste afstand van elkaar, in de tuin of konden vanuit hun raam genieten van deze gezellige middag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon iedereen luisteren naar muzikanten Anna en Esther. Zij zongen de van te voren verzamelde verzoeknummers van bewoners en medewerkers.

De prachtige oude Volkswagenbus, de picknickkleden, de strandstoelen en de kleding, dit alles zorgde, in combinatie met de zon en de muziek, voor de gezellige jaren-60-sfeer. Dit was genieten. Niet alleen de bewoners werden in het zonnetje gezet, ook medewerker Lia Brandjes werd naar voren gehaald en uitvoerig bedankt voor haar tomeloze inzet in de afgelopen tijd. Bewoners en medewerkers kunnen terugkijken op een zeer geslaagde ‘zonnige’ middag.

Gouden Dagen, het landelijke goede doel voor ouderen, probeert eenzaamheid onder deze doelgroep te voorkomen. Door ouderen met elkaar te verbinden en in te spelen op hun behoeften wil Gouden Dagen ze een leuke dag bezorgen. Een dag waar ze naar uit kunnen kijken, maar waar ze ook nog lang op terug kunnen kijken.

Kijk op www.goudendagen.nl voor meer informatie over de activiteiten van Gouden Dagen. (Foto’s: aangeleverd)