Basisscholen strijden om de handbalbeker

Castricum – Het jaarlijkse Prodicom CSV Schoolhandbaltoernooi, met dit jaar een nieuwe hoofdsponsor, is een begrip op basisscholen in Castricum en Limmen. Met 48 teams, wederom een recordaantal, beleefden meer dan 360 kinderen zondag een sportieve dag op Wouterland. Per groep werd gestreden om de handbalbeker en de sportiviteitsprijs. De winnaars die maandag trots met beker op school konden verschijnen zijn: groep 3 en 8 van Helmgras, groep 4 van De Kerkuil, groep 5 van Cunera, groep 6 van Visser ’t Hooft en groep 7 van de Paulus. Zij mogen met elkaar pannenkoeken gaan eten bij sponsor Johanneshof.

De sportiviteitsprijzen werden in de wacht gesleept door: groep 3 van de Paulus, groep 4, 5, 7 en 8 van de Visser ’t Hooft en groep 6 van De Kerkuil. 

Alle kinderen, ouders, sponsoren en vrijwilligers (meer dan 40!): bedankt voor een mooie dag! Ben je zo enthousiast dat je nog vaker wilt handballen, kom dan eens meetrainen of wordt gratis twee maanden lid. Zo kun je handbal verder ontdekken. Meer informatie vind je op www.csvhandbal.nl. (Foto: Gawin Dapper)