Bakkum Bruist weer in 2021

Bakkum – Het organisatiecomité van Bakkum Bruist heeft besloten om het op 12 september geplande evenement niet door te laten gaan. In verband met risico’s en onzekerheden die de huidige coronatijd met zich meebrengt, zal de vijfde editie van het buurtfeest doorschuiven naar 2021.

Het populaire evenement dat buurtgenoten met elkaar verbindt, zal dankzij de steun van sponsoren, de straatambassadeurs, het jurypanel en talrijke gezellige buren, volgend jaar extra feestelijk uitpakken. Marije Neve is dit jaar het organisatiecomité komen versterken. Zij gaat zich inzetten voor een bruisend buurtfeest. ,,Ik woon sinds enkele jaren in hartje Bakkum. Dankzij het evenement heb ik mijn buurtgenoten op een gezellige en creatieve manier beter leren kennen. Het is jammer dat we door de huidige omstandigheden geen veilige samenkomst van grote groepen kunnen faciliteren. We gaan ervan uit dat het volgend jaar weer mogelijk zal zijn, en dan maken we er weer een spetterend feest van!”

Zoals altijd kunnen Bakkumers zich melden als ze straatambassadeur van Bakkum Bruist willen worden. Ambassadeurs stimuleren hun buren om een gezamenlijke activiteit te organiseren. De afgelopen jaren leidde dat tot veel plezier. Bakkum bruiste met versierde straten, gezellige lunches en borrels en optredens van jong en oud. (Foto: aangeleverd)